Instagramda Son Görülme Necə Örtülür?

  • 20 İyul 2018

Instagramda bəzi istifadəçiləri narahat edə bilən "son görülme" funksiyasını bağlamaq üçün nə etməlisiniz?

Instagramın yeni funksiya "ən son fəal olduğunuz" saatı dostlarınızın görməsinə icazə verir. Birbaşa mesajlarda, istifadəçi adının altında görünən bu məlumat, bir çox istifadəçi üçün bir məxfilik pozulmasıdır

"Son Görülme" Məlumatını Kimlər Görürsünüzmü?
Son görülme saatınız hər kəsə deyil, yalnız birbaşa mesaj göndərdiyiniz və Instagramda təqib etdiyiniz adamlar tərəfindən görüntülənə bilər. Hesabınız hər kəsə açıq və müşahidə etmədiyiniz bir nəfər sizə DM göndərərsə, son fəal olduğunuz saatı görmür.

Bir Instagram rəsmisinin açıqlamasına görə Instagram tətbiqinin 25-ci variantı və sonrası bu funksiya dəstəkləyir. Yəni Dekabr 2017-dən sonra Instagramı təzələmisinizsə, bu funksiyaya sahibsiniz deməkdir. Bu variantdan qədim bir variantı istifadə edirsinizsə, nə dostunuz son fəal olduğunuz saatı görəbiləcək, nə də siz başqalarının son görülme məlumatını görəbiləcəksiniz.

Instagramın Son Görülme Funksiyası Necə Örtülür?
Sağ altdan profil simvoluna toxunun.
İndi tətbiq etmək parametrlərinə gedin. Bunun üçün iphone çarx simvoluna, Android isə sağ yuxarı küncdəki üç nöqtə simvoluna etməyiniz lazımdır.

Aşağı sürüşün və "Hərəkət Vəziyyətini Göstər" düyməsini qapalı vəziyyətə gətirin.
Hamısı bu qədər. Funksiya bağladıqdan sonra siz də dostlarınızın son görülme məlumatını göremeyeceksiniz. Yəni bu məxfilik funksiyasından istifadə etməyin nəticəsində, başqalarını izləməkdən də imtina etməyiniz lazımdır.

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır